loading...
بهترین وکیل طلاق و مهریه در مشهد
وکیل مشهد بازدید : 567 پنجشنبه 31 تیر 1389 نظرات (0)

برای این کار از ماست ترش استفاده می کنیم اگر ترش نیست ماست را در ظرف سر بسته و به مدت 2 روز در بیرون یخچال نگهداری می کنیم وقتی ترشید ، ماست را آنقدر هم میزنیم تا کاملا براق شود آنگاه دو برابر ماست ، آب به آن اضافه می کنیم و به میزان دلخواه نمک هم اضافه می کنیم . حال برای گازدار شدن دوغ کافیست دو حبه قند به آن اضافه کنیم ،سپس دوغ را به مدت یک ربع ساعت در ظرف سربسته ای کاملاً سربسته و محکم خوب هم میزنیم و بعد ظرف حاوی دوغ را در هوای آزاد به مدت یک هفته نگهداری میکنیم. در آخر پس از آماده شدن ، می توانید به آن پودر موسیر اضافه کنید و یا از عرقیاتی مثل عرق نعناع یا شاهسپرن برای خوش طعم شدن آن استفاده کنید . به یاد داشته باشید هرگز بیش از حد از قند برای گازدار کردن دوغ استفاده نکنید.

بهترین وکیل مشهد | 09156948002

سایت وکیل مشهد کلیک کنید

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
با سلام خوش آمدید نظر فراموش نکنید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 18123
  • کل نظرات : 199
  • افراد آنلاین : 139
  • تعداد اعضا : 452
  • آی پی امروز : 2230
  • آی پی دیروز : 1439
  • بازدید امروز : 17,946
  • باردید دیروز : 15,538
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 6
  • بازدید هفته : 246,291
  • بازدید ماه : 33,484
  • بازدید سال : 1,022,350
  • بازدید کلی : 32,875,554
  • کدهای اختصاصی

    X تماس با وکیل